ONZE AANPAK

In vijf stappen van idee naar ervaring met impact

01

PLAN

Samen bepalen we het doel van de escape experience. We kijken of het doel past bij onze bestaande thema’s. Waar nodig leveren we maatwerk.

02

ONTWERP

We passen de escape experience aan aan uw wensen. Eventueel tweaken we de verhaallijn en puzzels om nog meer impact te maken.  Door gebruik van uw bedrijfslogo en kleuren zorgen we voor een échte gepersonaliseerde ervaring.

03

PROBEER

Voordat we de escape room neerzetten op locatie, spelen we deze eerst met een klein team van jullie organisatie. Moet er iets worden aangepast? Liggen er kansen om de boodschap nog wat sterker over te brengen? Wordt geregeld!

04

SPEEL

Een dag, een week of een hele maand? We zetten de escape ervaring bij u op locatie op. Deelnemers kunnen makkelijk zelf een tijdslot reserveren via ons online booking systeem en gaan met elkaar de strijd aan om als snelste te ontsnappen. Binnen no time praat het hele kantoor het erover! Achteraf sturen we in overleg met u een blijvende herinnering voor langdurige impact.

05

EVALUEER

We evalueren met u en diverse spelers hoe de ervaring is ontvangen. Is de gewenste bewustwording behaald? Door vooraf te bepalen wat de gewenste impact is, maken we het resultaat meetbaar.