OP MAAT

Een unieke ervaring met een escape room op maat

Onze gepersonaliseerde escape rooms op locatie zijn altijd uniek en worden goed ontvangen door onze klanten. Samen gaan we aan de slag om het doel van de escape room vast te stellen. Ludieke actie om het strategische beleid weer onder de aandacht te brengen, op een toegankelijke manier normen en waarden bespreken of de veiligheidsregels weer eens onder de loep nemen? Het kan allemaal!

Er is ingebroken bij de bank! De servers liggen plat! Het TV-script is kwijt! Er is een moord gepleegd! Zo een van de onderwerpen die de klassieke escape room kan hebben. Met een eigen verhaal toegepast op jullie bedrijf of evenement maken we de van de escape room een unieke ervaring.Met onze escape rooms kunnen we 5 tot 30 man per kamer laten spelen. Het is zelfs mogelijk om meerdere kamers simultaan te laten draaien!

Natuurlijk bieden we ook onze standaard escape room games aan, eventueel met een simpele/kleine personalisatie. Het is vaak ook mogelijk om een van de escape rooms uit ons portfolio te draaien.